Tarieven

Uitlaatservice

Groepswandeling
1 losse wandeling € 9,50
10 rittenkaart € 90,-
20 rittenkaart € 170,-

Individuele wandeling
1 losse wandeling € 10,50
10 rittenkaart € 100,-
20 rittenkaart € 190,-

Voor iedere 2e hond op hetzelfde adres wordt € 2,50 korting per wandeling berekend.

Alle uitlaten vinden in principe plaats op doordeweekse dagen overdag op de met u van tevoren afgesproken tijdstippen. Uitlaten die buiten deze uren vallen zijn in overleg mogelijk maar bij weekend of avond uitlaten zal er een toeslag van € 3,50 per wandeling worden berekend.

Het kennismakingsgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Afspraken zijn alleen telefonisch te maken!

Trimsalon

De tarieven van de trimsalon variëren per ras en per behandeling. De prijzen zijn per ras opvraagbaar en bij benadering. Neem gerust even contact op.

Alle prijzen zijn incl. wassen, nagels knippen, oren uitplukken, tanden nakijken en anaalklieren nakijken. Extra benodigde tijd i.v.m. klitten of andere bijkomstigheden worden in rekening gebracht, maar dit wordt voordat de behandeling begint vastgesteld en gemeld. Hierboven staan de meest voorkomende honden in de trimsalon vermeld, natuurlijk zijn er nog veel meer rassen, en als u meer info wilt mag u natuurlijk altijd mailen of bellen.

Vervoer

Voor het ophalen en thuisbrengen van uw huisdier voor een trimbeurt binnen Harderwijk rekenen wij € 5,-. Voor eventueel andere wensen zullen wij in overleg een prijsafspraak maken.