Loading...

Nieuws

  • Toen onze vorige Bearded vrij plots overleed, zag ik Ted voorbij komen op Facebook als zijnde ‘over’ uit een nest, op een leeftijd van 12 weken. Zijn fokster bleek een oud klasgenoot vanuit de paraveterinair opleiding en de naam ‘Tellingtails Secret to success’ trok direct de aandacht.

    Ted is een heerlijke blije hond die graag om je heen is. Hij is gek op bos en water en samen met zijn vriend Bommel (onze zwart-witte Newfoundlander sjouwt hij heel wat af. Met deze hobby’s vergt z’n haardos wel wat extra aandacht, dus het is fijn dat ik trimster ben en hem relatief makkelijk bij kan houden. Dit is ook de reden dat ik (opnieuw) benaderd werd door Tineke van Animal Artist. Ze vinden het prettig vinden om te weten dat een hond, naast goed getraind, ook goed verzorgd is als ze een langharige hond voor een commercial zoeken.

    Dat de reclames van Bridgefund ertoe zouden leiden dat hij op billboards boven snelwegen en in bushokjes hangt, hadden we toen natuurlijk niet bedacht. Maar oh wat zijn we trots op onze rettekeTed

    (Esther en Ted)

    Bron: facebook