Uitlaatservice

Bent u niet in de gelegenheid uw hond uitgebreid uit te laten? Wellicht door gebrek aan tijd, geen vervoer of vanwege ziekte? Wilt u uw hond meer laten spelen met anderen en hiermee extra socialiseren? Dan is onze uitlaatservice iets voor u!

Groepswandeling

Met een speciaal voor honden ingerichte bus wordt uw hond aan huis opgehaald. In de bus is er de mogelijkheid om iedere hond apart in een kennel te plaatsen en voor honden die niet in een kennel durven is er ook de mogelijkheid om ‘los’ te blijven. De wandeling zal ongeveer een uur duren en deze zal, afhankelijk van het weer en natuurlijk de groepssamenstelling, plaats vinden in het bos, op de hei of aan het water. Na de wandeling wordt uw hond weer keurig en hopelijk moe maar voldaan thuis gebracht.

Iedere redelijk luisterende en sociale hond kan aan deze wandeling deelnemen (m.u.v. loopse teven). Ook is het voor pups en/of senioren mogelijk om een groepswandeling te maken van ongeveer een half uur.

Individuele wandeling

Kan uw hond om welke reden dan ook niet deelnemen aan de groepswandeling kunt u er ook voor kiezen om uw hond individueel te laten uitlaten. Wij komen dan aan huis om vervolgens met uw hond bij u in de wijk een blokje om te gaan. Deze wandeling zal ongeveer 15 minuten duren.

Tarieven